Hyra kiteutrustning

Vill du hyra kiteutrustning maila oss på info@bastadkite.se. Berätta vilket datum och vilken utrustning du vill hyra. Vi behöver minst 12 timmar framförhållning. Invänta bekräftelse och swisha sedan in bokningsavgiften (500 kr).

Resten betalar du på den strand vi är på för dagen där du också hämtar din utrustning. Du behöver visa upp att du kan hantera utrustningen på ett säkert sätt. Visa ditt IKO / KSA certifikat eller annat intyg.

Utrustning 4 timmar
Ozone Catalyst   600 kr
Core Xr6   800 kr
North Orbit 1000 kr
North Reach   900 kr
Bräda   300 kr
Våtdräkt   300 kr
Sele   200 kr
TILLVAL
Vill du att vi tar med allt till stranden och har möjlighet att byta kitestorlek på plats så lägger du till 400 kr på ovanstående priser, då ingår ”bytes-kite” möjlighet.
HYRESVILLKOR
  • För att hyra behöver du kunna visa upp intyg / certifikat på din nivå. (Minst IKO L3)
  • Förskottsbetalning gäller för all hyra. Betalning av hyran sker vid utlämning.
  • All kitesurfutrustning är oförsäkrad, eventuella skador eller stöld ersätts av hyrestagaren*
  • Din hyrestid räknas från hämtning till lämning

Båstad Kite: 123 5560 123
FÖRSÄKRING

Se över ditt försäkringsskydd när du hyr utrustning.

* Du är 100% ansvarig för skador eller stöld och ersätts efter prislistan som finns på hyresavtalet.

Att hyra utrustning innebär ett ansvar. Både för utrustningen, dig själv och dina medmänniskor. Blir utrustningen stulen, borttappad eller skadad så att den inte kan repareras blir du ersättningsskyldig motsvarande marknadspriset. Går det att laga utrustningen blir du ersättningsskyldig för de kostnader som uppkommer samt mellanskillnaden för nedsatt marknadspris. Kolla med din hemförsäkring vad som gäller för dig.

Notera att många bilförsäkringarna inte gäller för utrustning i bilen. Förvara alltid utrustningen torr inomhus över natten. Utrustningen kontrolleras alltid innan utlämning tillsammans med kunden. Eventuellt slitage eller skador antecknas. Utrustningen skall återlämnas i ett rent och torrt skick och packas på samma sätt som vid utlämnandet.